Tur jag har min fina stora fyrbenting!

Som för tillfället är ganska undanskuffad.. stackaren..
Men jag är så glad att jag har söta Madde som hjälper mig med honom en gång i veckan nu, det lättar verkligen på mattehjärtats dåliga samvete!

Rocken mår nog iallafall förhållandevis bra nu!
För er som har koll på honom så vet ni ju att han inte alls klarar av att gå på halvfart, antingen så tränas han eller så är han skogsmulle och alternativ 2 har aldrig varit något för mig.
Visst, jag tävlar inte med honom men jag har ett enormt stort träningsintresse så att ridhuset snart är färdigbyggt är ju hur underbart som helst!!
I lördags tog jag en tidig tur efter jag släppt ut hästarna, han tyckte nog att jag var ganska knepig som inte lät honom komma ut som vanligt men jösses vilken pigg häst!! En liten galopp i djupsnön var tydligen ytterst efterlängtat för jösses så glad han blev!
Det finns faktiskt inget här i världen som får mig på så bra humör som att vara i stallet!

Självklart överglänser Caspers morgonleende det mesta eller när han gör sina enormt härliga bubbliga skratt och ler mot mig så har tiden en tendens att stanna, men att komma till stallet på morgonen och mötas av hästarnas något trötta men hungriga gnägg det är något man inte kan förstå förrän man upplever det!

Någonstans långt inom mig har jag smått börja släppa tanken på egen gård.. mycket pengar.. mycket jobb.. mycket tid.. ja ni vet.. men det är svårt kan jag lova!
Vill ju så gärna kunna öppna dörren och låta hunden springa fritt, vill ju så gärna låta casper växa upp i en lantlig miljö med djuren på nära avstånd, vill ju så gärna låta katterna leva det kattliv dom är födda till och inte inne i våran tråkiga lägenhet som det nu blivit!

Nä, steg ett blir att börja rida riktigt igen och inte halvdant som det nu blivit!
Men när nu ridhuset kommer till gården kan man äntligen börja lägga upp träningen igen, alla våra träningsmöjligheter försvann med att snön kom så det har blivit både tråkigt och bökigt att få det att gå ihop!

Kika gärna in på http://bolegard.blogg.se/ och kika hur det går!
Och för alla er som bor i området och har ett hästintresse och behöver träningsmöjligheter i vinter!!
Kom på prova på-dag på Böle gård den 19:e  December!!!! Mellan kl 12-14 finns det möjlighet att köpa fika och få information för framtiden och det nya ridhuset!


Gamla bilder på en svettig, knäpp och nyfiken Rockenroll! =)

Ta hand om er vänner!


Leds är väl bara förnamnet..

Får inte praktikplats där jag vill ha det, kommit på att jag vill utbilda mig till sjukgymnast som absolut inte går att läsa på distans, inser att jag också är intresserad av att plugga arbetsterapeut som faktiskt finns på distans men startar bara på vårterminerna.. mina planer spricker allt eftersom nu!
Vi får se hur det blir med allt, kanske rent utav ska vara helt mammaledig höstterminen 2011 och sen börja plugga igen? låter ju lite som en utopi men den som lever får se =)

Ikväll har vi spelat i ljustorp med familjen, eller fuske hette väl stället egentligen! Det var dehär med Sverige och alla dessa enormt skumma ortsnamn!? Det gick iallafall helt okej, dom var väldans nöjda och det är ju huvudsaken med tanke på att vi spelade under deras 50årsfest!
Imorgon väntar lilla Almas dop och det ska bli så mysigt! Ska spela två låtar, en med mamma på piano och en med brorsan på gitarr, blir finfint det!

Har ni något form utav hästintresse så kan ni ju kika in här; http://gynning.net/
Jag vet vad ni tänker "Carolina Gynning?!" men jo, det är riktigt underhållande måste jag säga, för övrigt en ganska häftig människa måste jag säga! =)
Synd att dom inte direktsänder detta imorgon, hade jag hemskt gärna velat se!

För er som är intresserade kan jag ju bara meddela att nappen håller i sig!!!
Vilken lycklig son vi har nu, verkligen något som fattats honom inser man nu såhär i efterhand!
Och jag har ju trulat på.. gav upp när han passerat 3 månader efter mycket kämpig nappträning och använt ett gäng olika, när man då istället haft uppehåll på napptjatet i en månad så bara plötsligt sitter den som fastgjuten?!
Har dessutom introducerat risgröt då vi upplevde att han inte riktigt klarade av havregröten som är från 4 månader, risgröten älskar han och skulle säkerligen kunna äta flera portioner om han själv fick bestämma men vi skyndar ytterst långsamt nu! Så med en liten portion gröt och sedan ca. 100ml ersättning så sover äntligen gossen som han ska igen, nu är vi tillbaka i gamla mönster då han vaknar en gång/natt, jag är som en ny människa!!



1. Nappkillen med en liten mininapp!
2 & 3. Glad busig och suddig kille!
4. Spela piano med världens bästa morbror henrik, det var enormt spännande!
5. Världens vackraste killar!

Nu är det jul här hemma!


Nää.. jag ska försöka klura ut hur fasiken jag ska lösa mitt liv.. måste ju kunna komma fram till nåt vettigt iallafall och jag hoppas det händer inom KORT!

Ta hand om er!

Men suck...

Här har vi tjejen som efter en pizza och lite soffhäng höll på att somna klockan 20.30 så vid 21 låg jag i sängen, kan meddela att ögonen slog igen strax före 21.30!
För ca. en timma sedan vaknade lilleman och ville ha mat och vad händer, jo jag blir PIGG!??!
Kanske inte så konstigt, jag har ju trots allt fått sova 4 timmar i sträck så man är ju praktiskt taget utvilad!
Jag förundras varje dag över hur kroppen så fatalt ställer om efter att man fött barn!
I stallet snackades det ikväll om sovmorgon då en av tjejerna berättar att hon inte haft sovmorgon på någon vecka(!!!!!!) varpå jag såklart utbrister "men hallå! Prova snart 5 månader!?!"
Vid två tillfällen de senaste 5 månaderna har jag fått en normal natts sömn, dvs 8 timmar men sen är det ganska vanligt att den längsta, sammanhängande sömnen blir ca. 4 timmar!
Men det sjuka är att det är hemskt sällan jag är totalt slutkörd och där kommer fascinationen över hur kvinnokroppen fungerar för det kan jag meddela er att våra kära karlar fungerar långt ifrån likadant!
Nu kanske ni får uppfattningen om att jag inte sover mer än fyra timmar alls och det stämmer ju inte riktigt!
Jag somnar ju nästan alltid om under tiden jag ammar och sen får Casper ligga och sova brevid mig i vår säng men skulle jag för ett år sedan måstat vakna för att sätta mig upp, lyfta något och sedan lägga mig ner igen vid ett par-tre tillfällen under natten, varje natt, så skulle jag ha gått av på mitten efter bara några dygn men igen; kvinnokroppen är fantastisk!

Men jag skulle ljuga om jag säger att de senaste veckorna inte har varit jobbiga då gossen ibland kan ha vaknat 10ggr på en natt.. hyffsad omställning från att ha vaknat EN gång!
För någon helg sedan så tyckte mattias att jag minsann skulle sova på soffan så jag fick sova så skulle han ta nattpasset och det lät ju som en dröm!!! Sagt och gjort, bäddade ut bäddsoffan och somnade till tvn vilket kändes ganska hemtamt men självklart vaknade jag varje gång Casper vaknade!
Skulle nog ha införskaffat ett par öronproppar men men, det var iallafall hemskt skönt att inte behöva kliva upp då jag hörde honom utan kunde lugnt somna om igen! Mattias hade den natten fått sova max 2 timmar i stöten, kan meddela att det var en väldigt trött sambo jag hittade klockan 9 på morgonen!
Men han gjorde ett riktigt grovjobb! Jag är ju så bekväm av mig så jag tar ju den lätta vägen; matvägen!
Och det är ju bara att inse att såhär i efterhand förstår jag varför nätterna har varit jobbiga en tid, nu när han helt plötsligt tar nappen och dessutom kan dricka en ganska stor portion ersättning innan han somnar så är det enormt stor skillnad!

Idag kom första riktiga hysterigråtet på grund av smärta för övrigt!
Har suttit hemma hos mina föräldrar och fållat gardiner (haha.. bara en sån sak!? har väl inte rört en symaskin innan detta på säkert 6-7 år!) och casper ligger på en madrass brevid mig på golvet, VIPPS så smäller det till och världens toktjut kommer, han rullade helt enkelt av madrassen med huvudet ner i golvet! Och jag förstår att det gjorde ont för det dunsade till bra!
Jisses vad fort allt går nu, jag menar, han rullade av?!? Det är ju bara en tidsfråga innan han kryper runt!
Det måste vara helt galet att uppleva allt för första gången som exempelvis första smärtan (ja.. om vi inte räknar med själva födseln för det måste ju varit ren tortyr att komma ut från tryggheten och värmen till kyla och dessutom måsta väckla ut kroppen och lungor.. tur man inte minns det!) men bara en sån sak som första smakportionen! Vilken upplevelse!! Tänk att han inte har någon som helst aning om hur pannkaka smakar som alltid varit min stående favorit, jösses vad jag längtar till att han får smaka pannkaka och nåde honom om han inte gillar det, då tar begreppet indoktrinering helt nya proportioner! =)

Ikväll har jag för övrigt gjort advent här hemma! Julen känns så mycket mysigare detta år än vad den gjort på länge trots att den lille i familjen inte har en aning om vad vi håller på med! =)
Men nu är ljusstakarna på plats iallafall och julgardinerna upphängda och jag konstaterar att såhär få fönster att pynta har jag inte haft sedan jag jag flyttade hemifrån!
Nu ska jag nog snart börja poppa min julskiva för fullt, tätt följd av Celine Dions julskiva som är min alldeles egna lilla tradition!

Det finns fortfarande julskivor kvar att köpa om någon skulle vilja handla en nu när säsongen börjar närma sig! Hör av er till mig isåfall!


Bjuder för skojs skull på några bilder från fotograferingen inför skivan!

Fotograf: Therese Linde
Omslag: Joel Helin (http://www.joelhelin.com)

Kanske man ska göra om sömnförsöket nu, hoppas på ytterligare 4 timmar!

Väl mött mina vänner och kör inte fast ute på vägarna!

Nattsudd!

Kollade just min bloggstatus och jag inser att i snitt besöker ungefär 20 personer om dagen min blogg, vad roligt!!
Men man undrar ju hur det kommer sig!? Av alla dessa glada besökare är till på köpet 79% av er återkommande vilket ju naturligtvis är ännu roligare, ni kära stammisar gör det ju lite roligare att skriva måste man ju ändå medge! =)
Men hörrni, 63 besökareden 7e November och ynkliga 3 kommentarer?! Skärpning!!
Kul iallfall att så många hittar hit och vill läsa om vår vardag!

Det är verkligen hur fullt upp som helst nu!
Igårkväll spelade familjen utan min storasyster på pingstkyrkan, var säkerligen en sådär.. snart 10 år sedan jag besökte pingstkyrkan i stan sist! VA!?! Är det 10 år sedan jag slutade 9an?!?! LÄGG AV!!
hmm.. sanning med modifikation, men snart är det 10 år sedan och bara det är ju hur galet som helst.. ska man inte på jubileeum då!? Kyrkan var sig lik iallafall, inte mycket har ändrats och det var ju trevligt med en liten allsångskväll!
Jag tror för övrigt min gräsliga gitarrnervositet äntligen börjar lägga sig nu!
Att befinna mig på en scen känns snarare hemtamt än någonting annat, jag trivs där, det är där jag vill vara och det är där jag mår som bäst men när helt plötsligt någon säger att man ska ha en gitarr i armarna då slår alla varningslarm igång! "om jag spelar fel då?!, tänk om jag glömmer bort vad jag ska spela?!" sen blir jag sådär nervös som jag inte varit sedan jag var 16 år och skulle sjunga inför en fullsatt mu1a på hedbergska skolan inför hela musikestetprogrammet, då kallsvettades jag rejält!!
Men igår var det annorlunda! Det måste betyda att den sakta men säkert blir en del utav min hemtama känsla, det gillas skarpt!
Jag har aldrig varit duktig på musikteori, jag kan fortfarande vara tvungen att tänka en extra gång och gärna länge om någon säger "en 3ackordare i D!" ja... just de ja... då blir det alltså D G och A?!
Har alltid då om jag mot förmodan faktiskt behövt kompa blivit tvungen att skriva ner precis var bytena ska vara, jag skulle bara för en månad sedan ALDRIG har kunnat spelat ens en liten 3ackordare utan just ackord, men som sagt det börjar äntligen släppa och det är så skönt!!

Bildbevis!

I helgen firades även Kristoffer, Mattias äldsta systerson som igår fyllde stort nämligen 15 år!!
Det blev middag, fika och kalas på fredagen efter att han kommit till Sundsvall sedan följde han med hem till oss och sov över. På lördagen släpade jag med samtliga grabbar till stallet och på kvällen gick vi på bio och såg Harry Potter! Grrryyyyym film!! Det blir en olidlig väntan till Juni...
Det var för övrigt också mitt och Mattias första biobesök som föräldrar, jösses vad mycket som hänt på bion under dessa 6 månader?!
Lördagen blev även första kvällen som jag och Casper inte sov hemma! Det blev enklast så så slapp vi släpa upp honom mitt i natten och åka hem, det var riktigt mysigt att sova över hos mormor och morfar men vi saknade allt våran pappa! =)


Suddig Arvid fiskar fiskedamm!
Kalasbesökare

Födelsedagsbarnet!

Angående fullt upp så är det en hel del med skolan nu, skriver rapport så ögonen blöder och lämnar in kompletteringar!
Jag känner mig ganska okej med att min första tentamiss kom efter såhär lång tid och då var det just bara en liten komplettering, skulle göra om en uträkning vilket nu är gjort och inskickat, hoppas han gillar denna bättre!
Ni som känner mig vet hur otroligt ironiskt det är att jag ska läsa nåt som har med matematik att göra, så att det inte blev ett fett rött F är helt otroligt!
När vi ändå är inne på skola så kan jag ju också meddela att jag nu kommit fram till att jag är på fel utbildning.. hopplöst! Men jag gör mitt bästa för att få det att funka, vi får se vad som händer men har iallafall försökt få igång lite mailkontakt så ett steg i rätt riktning iallafall!

 

Ikväll hände för övrigt nåt spexigt!
Lilleman somnade med nappen i mun!!!!!
För er som även här har lite koll så vet ni att vi slitit med napp sedan han kom, jag har som teori att hellre napp än tummen, nappen kan vi iallafall ta bort även om det lär bli ett smärre världskrig här hemma men tummen sitter bittert nog fast där den sitter!
Hur som helst så var gossen helt tröstlös ikväll vid nattningen trots att han var nyäten och nybytt så jag tog fram en av napparna som vi provat hur många gånger som helst och efter en sekund så sög han på den som om han inte gjort annat! Casper har vid flera tillfällen förrut lite sådär sporadiskt tagit napp men det har aldrig gått längre än ett par minuter och har han väl släppt den så ska han absolut inte ha den! Ikväll var det andra bullar, vaknade och gnällde lite när han tappat den och vissa gånger tryckte han själv in den i munnen!
Han vaknade för snart en timma sedan men då gick pappan dit och vaggade lite och stoppade in nappen igen och nu sover han sött! Kanske kanske kanske att det kan gå vägen denhär gången, upp till bevis!!

Lite allt-möjligt-bilder kommer här!

1. Nördigast i stan! Till alla Iphonevänner; skaffa we doodle!!
2 o 3. Supertrött och supermysig älsklingspojke!
4. I fredags på babyträffen fick Casper låna Mannes babysitter, han ogillar sin egen skarpt men denna somnade han i!
5. Snyggt upphängda ballonger på 15årskalas! =)

Nä.. nu måste jag verkligen dyka i säng!

Sov gott mina vänner, vi ska göra vårt bästa på vårt håll!

 

 




Rubrik

Så enkelt var det med det.

I veckan har Casper och jag haft besök utav Jenny och hennes Elias!
Sist jag träffade söta Elias var han ynka 5 dagar gammal!

Viss skillnad!? =) Såklart mamma Jenny ska vara med på ett hörn också! =)

Stora Elias visar att man inte alls behöver ligga kvar på filten!
Jätteskoj att ha er här och hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen!

Fredagsträff!
Denna gång hemma hos Gabriel! På filten nedifrån: Hilding, Ida, Manne och grabben tvärt emot Casper!


Mammas älskling börjar bli så stor!

Någon är så enormt lycklig över att det äntligen kommit snö!
Chico är så tokig i snön att så fort det börjar bli ens en tillstymmelse till frost så ligger han och rullar på gräsmattan och riktigt försöker njuta av den snön som än inte kommit! Så ni förstår ju frustrationen över att matte har gått och fått en bäbis som hon inte alls kunde släpa ut i snöyran i Onsdags.
Visst det blev en kort promenad på det vanliga stället men efter att matten hade ramlat samt utfört ett aerobicspass när hon drog vagnen så var hon väldigt sugen på att bara sitta inne resten av dagen.
Ja, så ni förstår ju frustrationen över att matte har fått en bäbis.

Mycket spelande framöver för övrigt, som en liten parentes!
Idag var mamma och jag och spelade på dop i GAkyrkan
Imorgon ska alla babysångsgrupper medverka i samma kyrka för familjegudstjänst.
Nästa söndag ska hör och häpna familjen olofsson utan Erica spela i pingstkyrkan! "Allsångskväll" kallas det visst, blir säkerligen trevligt.
Lördagen därpå ska vi än en gång spela med familjen, denna gång på en 50årsfest
Söndag samma helg är det dop för lilla Alma i njurunda kyrka och vilket innebär ännu en spelning!
Sen är det faktiskt hellugnt fram till konserten på tonhallen den 15:e Dec!

Det är faktiskt riktigt skoj att komma igång och jobba litegrann, måste verkligen ta tag i tankarna angående starta enskild firma!, helst nyss, helst för en vecka sen, gärna inom kort!

Nä nu mina vänner ger jag upp, på återskrivande och kör för allt i världen inte fast där ute, det är hemskt slipprigt!


Tävling!

Jag tävlar om en goodiebag hos Agnes för att fira hennes 100:e tävling!

Sponsorer och vinster:
Canvastavlan – Presentkort på 600:- att köpa canvastavlor för
Carolines Smyckeskrin – Presentkort på 200:-
Cb kids – Presentkort på 200:-
Disktrasa.com – Två valfria disktrasor
GobliGobli – Snuttefilt
Hippa Hem – Moln-förkläde och svamplampa
Kotteshoppen – PC-spel Lek&Lär
Lilla Hemmahuset – Scarfen “Bruno”
Lily och Brorsan – Snuttefilt ”Label-Label”

Namnnappen – Valfri motivnapp
SmultronbynBabyskramla, racerbil och kullabyrint
Storasyster & Lillebror – Linne “Orange Dog” i valfri storlek
Tidningstorget – Magasinogram på 100:-
Tjusigt – Familjealmanacka 2011
Unik Dekor – Valfri väggtext
Villes Veranda – Kärlekshjärta



Kreativiteten sprudlar!

Jag vet ärligt talat inte alls riktigt vad som hänt?!
Tre låtbidrag har det nu blivit från min sida på kort tid!? Inte fulla låtar men iallafall tre försök till något som kanske kan bli nåt bra.. tilläggas bör kanske att jag per egen maskin skrivit vaddå... 4 låtar i hela mitt liv?! och ja, då räknas "En dag" och "jag ser mina fötter vandra på ängarna" som jag skrev när jag var 12år gammal så mina vänner dehär är en sensation!


En av anledningarna är helt klart denna tjej; http://soulandsounds.com
Gå in och kika, en brud av rang som vet vad hon vill!
Susanna har inspirerat inte bara mig utan många fler med sitt enorma engagemang och viljan att våga göra det man verkligen vill, att inte låta något eller någon stå ivägen för vad man vet kan blir hur grymt som helst!
Idag driver Susanna sitt eget skivbolag där hon också snart kommer att släppa sin första skiva vilket ju faktiskt är hur häftigt som helst! För att göra ännu mera reklam kan jag tipsa ER ALLA om att komma till;
Tonhallen den 15:e December klockan 19.00
Där kommer nämligen en konsert hållas tillsammans med ett gäng grymma musiker, jag har även fått äran att köra åt Susanna vilket ska bli jätteroligt! Kika in hos henne och känn er inspirerade!
Susanna Nilsson


En annan anledning är onekligen min brors enorma engagemang att helt plötsligt börja skriva eget material vilket han också gör med bravur! http://www.giveitupfor.wordpress.com gå in även här och kika, är ni sugen att lyssna till lite låtar är det bara att klicka sig vidare, ni kommer inte bli besvikna!
Henrik Olofsson


En tredje anledning är vårt besök på lögdö music expo som anordnades i september, grymt bra tillställning som uppenbarligen fullföljt sitt uppdrag åtminstone för oss; nämligen att inspirera!
Nu är det bara att go with the flow, det kan inte bli dåligt, det är jag helt övertygad om!

Lite utav en hyllningssång nu känner jag.. hmm.. ny låtidé?! hah!
För att åter komma ner lite på jorden så kommer här lite bilder som sig bör!

Grabbarna uppradade    Johan i babygymet!
Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle vi ju ha mammaträff hemma hos oss igår! (läs fredag)
Det är ju helt otroligt att vi alla fick plats i vårt lilla kök! närmare bestämt hela 12 personer!
Jätteroligt att ha er alla här!


Ikväll blev det samkväm hemma hos Caspers kusin med familj!
Tyvärr blev det bara två bilder! Här en på Marcela, det kanske syns ganska tydligt vad hon gör? Ja ni ser rätt, hon snackar såklart med en liten bebis och jo man kan lätt få detta uttryck då! =)
Älsklingskillen somnade i min famn efter mycket mysigt umgänge!

En väldigt gammal bild på Casper och hans kusin Arvid! Arvid var så gullig idag när vi var där, när jag skulle byta blöja kom han springande och ville absolut hjälpa till! Han bar skötväskan, tog fram handduk, blöjor och våtservetter och sedan låg han på sängen och gullade med Casper och sa "åååh vad han tycker det är skönt att vara nakenfis! Han får vara det, han tycker om det, då blir han glad och skriker inte alls!" Jag tror det sistnämna var minst lika befriande för den större killen som den mindre! Världens bästa kusin Arvid!

Det är inte utan att man längtar tills Casper också springer omkring och härjar på, och slänger ur sig sånna enormt klockrena kommentarer som "tack för maten, det var delikat!" - Arvid idag efter middagen.
Tänk när Casper är 4 år.. då är Arvid 8! Tääänk vad stor och sjuuukt häftig kusin Arvid kommer vara då!!!
Gjorde just en lite rolig upptäckt! Chico och Arvid är lika gamla och sen är Watson och Casper lika gamla, haha! Destiny?!

Här följer kvällens grötstund!


Sist men inte minst vill jag bara tacka för alla snälla kommentarer! Jag blir så glad att ni lämnar ett avtryck men såklart ännu gladare att ni faktiskt läser, fortsätt så kära besökare!

Godnatt mina vänner, sov så sött!

Länge sen sist!

Ja det var väldans länge sedan jag bloggade nu!

För er som undrar hur njurskiten beter sig så var jag på ny röntgen för en vecka sedan, min läkare ringde senare upp och sa: "Hej Jenny! Hur mår du? Har du inte ont?" alltid skönt med en sån spontan fråga!
Precis dagarna innan hade jag nämligen börjat få som ett enormt tryck nedåt, behövde springa på toaletten som när jag var höggravid, gärna 3 ggr/halvtimman samt att jag hade svårt att sitta ner.
"Har du inte svårt att sitta ner Jenny? Du vet att stenen har ramlat ner så pass att den ligger precis vid urinblåsan nu, den trycker ju på det mesta om man säger så! Vi räknar kallt med att den kommer den naturliga vägen" Käftsmäll nr.1 "Du får en ny tid om 6 veckor om inget hänt" Käftsmäll nr. 2
"Sedan vill man ju ha så att säga ett kvitto på att den kommit ut så om du märker att den kommer ut så vill jag att du ringer hit så att vi kan avboka din återbesökstid!" OM jag märker?!?!
Jag svarar snabbt att "men hur ska jag möjligen kunna missa det?!"
" Ja, näe, det lär nog märkas, det lär ju bli ett så att säga klirr i porslinet om det inte är så att du kissar i skogen, men det kanske du inte gör så ofta såhär års?" skön läkare.
Så nu slår jag vad om att jag kommer ligga med njurstensanfall på självaste julafton bara för att... murphys lag ni vet!

För att inte snöa in på det så kan jag ju nu också meddela att storkillen rullar runt som aldrig förr!
Dessutom blev storkillen hela 4 månader i Tisdags!
Ibland känns det som att vi haft honom hos oss precis hur länge som helst medans man nästa stund undrar hur sjutton tiden redan kunnat gå så fort!?


Älskade barn!!!

Förra veckan var vi och hälsade på hemma hos "kusinerna" som jag ju vill kalla dom men ska vi vara korrekta så är det Caspers tremänningar!


Hemma hos familjen Andersson-Österlund!
Så himla mysigt att få umgås med er nästan en hel dag, även om jag bara hann träffa herrn i huset en snabbis innan det var dags att åka hem!
På bild nr. 1 håller mamma Sara på att visa bilder hon fotat på barnen för äldsta sonen Oskar
på bild nr. 2 ligger gänget uppradat! Saga, Oskar och Casper!
på bild nr. 3 bonding time =)
Tack för en superhärlig dag gänget!!

Som några av er kanske lagt märke till så hade jag och brorsan lite roligt en kväll för ett tag sedan då vi spelade in låten "Love, Hate, USA"
Bildbevis på hur otroligt roligt vi hade kommer här!

Titta vad svårt det är att göra musik!!!


Titta vad galet det är att göra musik!!!


Titta vad blåsigt det är att göra musik!!!


Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik!

Vill man höra resultatet kan man klicka sig in på; http://www.myspace.com/zoof79

 

I måndags träffade vi dessa två sköna bönor!
Linda som jag gick i lågstadiet tillsammans med, här med sin dotter Alma som är 2 månader gammal! Hon hade total tunghäfta stackarn när Casper satte igång med sitt snackande för 3!
Jätteroligt att träffa dig gumman och hoppas vi snart ses igen, om inte annat på lilla Almas dop!




Avslutningsvis lite blandat!


Den som nu fortfarande vill hävda att jag har en elak häst kan ju titta en extra gång på första bilden!
Villa och Ulét fick vara med på ett hörn med eftersom dom är så söta! =)
Mattes älskade stora fyrbenting!

Jag tror min bättre hälft fått fnatt! Han bakar bröd för fullt här hemma nu, inte för att jag klagar men!
Imorgon kommer alla mammor och småttingar hit, det blir promenad och sedan fika! Hoppas att alla ska få plats i vår lilla lya!

Sov gott mina vänner, och hoppas att ni får en lysande helg!

RSS 2.0