On the road again..

På plats i Götet! Systeryster och jag har idag sett My Fair Lady på Göteborgsoperan! Vilken underbaar föreställning, den skulle jag hemskt gärna se igen! Ett hett tips till alla som har vägarna förbi göteborg och är ute efter ett gott skratt, har nog lite ont i magmusklerna nu känner jag efter allt flabbande =) SE DEN!


Imorgon lär det ska bli lite skjutning som det verkar? Syrran har börjat med det igen och ska tydligen lära mig ett och annat, får väl se vad som händer och fötter!
Sen på fredag sticker jag till Borås och umgås med min lilla Emma, ska rida hennes stora best till foderhäst och sen vet jag inte vad hon har tänkt släpa iväg mig på, sen ska jag hänga hos henne till på lördag då jag åker tillbaka till Göteborg för att ta tåget hem till Sundsvall! Påvägen hem ska jag nog också säga hej till Vicky när jag ändå stannar och väntar 45 min i sthlm! Nice nice =)

Men kul att vara här nere, har nog aldrig haft en så smidig nerfärd med sj som denna gång, imponerande!
Mera bilder kommer sen när jag är hemma igen!

Må gott mina vänner!
TJO!

Februari!

Januari var en bra månad tycker jag nog, för att vara årets första så blev den helt okej!

Förra söndagen, närmare bestämt den 27e Jan så stack jag, Klara och Sandra upp till Umeå för att kalasa med Tessan, till hennes stora förvåning! Med ett "Men ni är ju dumma i huvet" släppte hon in oss, bakis men ändå glad! Det blev både kladdkaka och pizza, sen rullade vi hemöver igen! Superskoj att se hur tessans rum ser ut men framförallt att få höra alla sköna historier =)

  
Brudsen!                     Den söta kladdkakan

Men inte kan man sluta fira henne där uppe, utan nu i lördags hade hennes sambo dragit ihop överraskningsfest här hemma istället så in drösade ett helt gäng som tessan fick till 18 personer istället för 4 som hon trodde! Superhärlig kväll blev det, verkligen! Har tyvärr inga bilder från denna fest så det får istället bli ännu en som innefattar både tessan och kladdkaka! =)


Idag har varit en extremt hästig dag faktiskt!
Sofie kom ut till mig på förmiddan, vi stack ut på en tvåtimmars ridtur, hon på Rocken o jag på Charlie.
Supertrevligt! Framförallt som vi mötte upp Jenny med Rietta efter vägen och fick lära oss lite mer om Solbergsskogarna, det uppskattas =)
Sen blev det hem till oss, slängde i oss lite omelett och sedan bar det iväg till ridskolan där jag skulle ha lektion med Fanny och Palema, Sofie har varit min trogna följeslagare hela dan,det tackar jag för =)

Näe, nu tror jag att det är dags för att dundra in i Simsträsket för full sula, känner att det var ett tag sen nu!
En bild på vovven min får avsluta!

TJO!


RSS 2.0