Snart jul!

Jisses, nu är det mycket man ska hinna med innan tomten kommer =)
Hektisk vecka nu framöver!

Måndag är det jobb på skolan, ska repa häcken av mina elever, så låtarna sitter som aldrig förr till julavslutningen på fredag! Efter jobb på förmiddan blir det julstädning med min bättre hälft för hela slanten, plus att vi ska hinna köpa julgran.
På kvällskvisten närmare 18-tiden är det rep med robin, marcus o henrik inför veckan som gäller!
Efter rep blir det en kvällstur till stallet.

Tisdag blir en relativt lugn dag, stallet på morgonen och sen jobba 14-21

Onsdag börjar med stallet kring 8-tiden, kl 12 ska jag vara på plats på komvux för att spela på deras julavslutning kl. 12.30, en timmes spelning för att sedan åka på mitt andra jobb där jag börjar kl 14

Torsdag LEDIG! om man nu kan räkna julhandla, som ledighet? snarare hektisk galenskap!
Har faktiskt fått en tjej i stallet att ta Rocken på torsdag så jag slipper klämma in honom i schemat, det tackar han nog för! Ska som sagt julhandla med sambo och svärmor, all mat inför julafton ska inhandlas plus lite bonus-klappar. Kl 17.30 ska gänget än en gång vara samlat inne på Ericsson för att 19.30 spela på deras julavslutning.
Hem och dunsa i säng!

Fredag är det julavslutning på mitt jobb som gäller, 08.30 börjar det, då ska mina kära elever förhoppningsvis vara supertaggade =)
Efter jobb är det till att försöka trängas (ser faktiskt inte alls fram emot detta) inne på stan/birsta för att handla de sista julklapparna, kommer vara knökfullt med folk överallt då alla lär få sin lön denna dag. Jisses.
På kvällskvisten blir det däremot trevligare, då kommer Syrran, Emma och John upp, ska bli superhärligt!
Ska stjäla med mig Emma och John hem till mig och bädda ner dom i min bäddsoffa =)

Lördag ska jag nog ta och sova ut lite, känner jag mina kära gäster rätt så gör de dom ingenting om vi inte vaknar i första taget, men vi kommer alla bli väckt av hunden om vi snoozar för länge =)
Sedan är det svärfar som gäller på eftermiddan, för han ska minsann hinna med att fylla år också två dagar innan julafton! 

Söndag är faktiskt en lugn dag, och tur är väl det! Det enda jag hittills vet är att vi ska hoppträna på eftermiddan, sen tror jag att min kära sambo vill ha uppesittarkväll med julrim, han gillar ju sånt han =)

Måndag JULAFTON! och GOD JUL på er allihopan =)
Ska firas hemma hos oss, ska bli jättehärligt att få rå om och ha min och fredriks familj under samma tak, brorsan drösar in vid 10-snåret är det bestämt, sen ska vi ha en mysig julafton som bara är sådär riktigt julaftonig!

Sen ser jag fram emot lugn och ro ett tag, att det alltid ska bli så in i bängens hektiskt dagarna innan jul är ju något som kommer med lotten "livet", bara att hålla i hatten och försöka haka på!

Men som en lugnande faktor i detta inlägg kommer här några bilder som inte känns speciellt hektiska alls faktiskt!

Stumpan och tiger, syskonparet som är våra eminenta och supersöta stallkatter!


Var upp i skogen med hunden en sväng idag, tyvärr efter att solen skimrat sådär som den bara kan göra en vinterdag, men ändå! Bilderna fotade med mobilen, så även den på katterna, därav lite sämre kvallisort! =)
    Narniabilden nr. 1!

Ta hand om er i allt julstök nu och försök njuta, det ska då jag försöka! För ingenting känns så hemskt som när man inte hunnit ta sig tid att stanna upp i all denna julstress och så vipps har allt rusat förbi och man undrar vart julen tog vägen! Så NJUT mina vänner, NJUT!

RSS 2.0