Den springer framåt, dendär tiden!

Påskhelgen har varit riktigt nice faktiskt, trots att jag jobbat nästan hela helgen!

På långfredagen jobbade jag till 17, sen kort sväng till stallet. Efter det kom våra vänner, Jenny och Anders och våldsgästade oss med godis, åt både oss och hunden! Chico verkligen älskar Jenny och Anders, det är nog hans favoritpersoner i hela världen, det är nästan så dom slår husse och matte, det vill inte säga lite det!
Men påskägg fick han, och inte hade hans matte tänkt på det så det är väl tur att någon annan gör det åt henne då!

På lördan var jag hör och häpna ledig så det blev en superhärlig ridtur i underbart väder med härliga människor men på en helvrickad häst, men jag är van så det är ju lugnt. På kvällskvisten blev det sen påskmiddag med familjen hemma hos mamma och pappa. Vi fick varsinn choklad-hare, det gillade vi. Med pingla runt halsen. sådeså.


Söndag var det jobb igen för fulla muggar, fram till 18, sen stallet och sen hem och ta det lugnt!

Måndag var det inget jobb men desto mera härligt väder, stack till stallet på förmiddan och fick lite pisk av elin i ridhuset, det kanske inte låter som att det ska uppskattas, men det gjorde det! På eftermiddan var det middag hemma hos svärfar med freddans lillasyster, trevligt att umgås med dom litegrann, på kvällen sen så var jag en bra kompis som skippade hockeyn tillsammans med Jenny som kom hit och surrade (läs lyssnade på) en massa skit med mig =)

Tisdag och onsdag har det jobbats, nu är jag ledig från det jobbet en vecka och det känns faktiskt riktigt skönt. För hur mycket jag än trivs på mitt jobb så är det inte helt lätt att vara upp i någon annans familj en längre tid, trots att det är världens skönaste familj! Men ledigt behöver man nog i sånna lägen allihop, från varandra, för fy vad jobbigt det ska vara att ha pladder-jenka i krokarna hela tiden! Men som fredrik säger; det är ju skönt att jag är medveten om hur mycket jag surrar oavbrutet! haha.

Näe, nu ska jag se till att ha mig lite påsklov, det ska bli hemskt skönt!
Imorgon ska jag hälsa på min "brorsson" och det ska ju bli hur mysigt som helst, jag och Sara ska ta långpromenad med hund och barnvagn med tillhörande barn och snacka strunt, där har ni en som faktiskt är lika glad i att prata som jag så vi två är inte nådiga när vi drar igång! =) På kvällningen blir det hoppning.

Olofsson'ar med Oscar

Fredag är det bara en ridtur som är planerad än så länge med marie, sen Lördag kommer att bli en helskön dag!
Klockan 08.00 beger sig ett par bilar uppöver landet, närmare bestämt till Ö-vik där det ska badas på paradisbadet, och ja, jag är lika glad som jag var sist jag skulle dit, för en sådär 10 år sedan! Nu är jag helt och hållet barn på nytt! Sen på kvällen blir det middag med gänget på biteline, tror att det blir en kanonhärlig dag faktiskt!

Nu kom min sambo hem från hans rep, han skriker, ja, han skriker faktiskt "SLÅ PÅ TVN!! DET ÄR 10 MINUTER KVAR!!" tänk att jag aldrig kommer lära mig dehär med hockeyn och deras matcher, men lite kul är det ju ändå att Timrå håller så bra denhär säsongen, norrland is the shit! Så är det bara!

Näe, ta hand om varandra och ta det lugnt på vägarna!

Åsså var man ett år äldre!

Det blev faktiskt både tårta och bakelser idag!

Ja, och den vanliga frågan; hur känns det att bli ett år äldre?
Jag försöker för allt jag är värd att känna efter, har jag blivit någon millimeter längre, känner jag att jag blivit klokare eller har jag fått mer bakom pannan, men hur jag än vänder och vrider på steken så är jag lika kort, lika osmart och om möjligt ännu mera tom i huvet, det sistnämnda skyller jag helt och hållet på mobilerna!
Så; näe, det känns ingen skillnad, bara det att jag redan vid 22 års ålder inser att jag bara blir äldre och äldre och snart kommer tillhöra skaran som säger "åh, 22 år, vilken underbar ålder!" Men den som lever får se och det ska nog bli bra i slutändan ska vi se.

Min dag har iallafall varit superhärlig, började med att; när jag kom till jobbet kl 09 så satt hela familjen ferm-norberg och sjöng för mig vid köksbordet och hurrade för full hals, tacksam start på födelsedagen! Kramkalas för hela slanten blev det sen. Efter en tur med hästarna och lite singstar samt buzz-turnering så snodde jag åt mig lite lunch och fick sedan till min förvåning tårta till efterrätt! Dessutom fick jag blåsa ut ljus, "Du får bara två stycken, inte orkar jag tända 22 st!" - jag har en underbar chef =)

Slutade jobbet kl 17 sen skenade jag iväg till stallet, hann med mig ganska bra faktiskt, bättre än jag trodde! Desto stressigare att jag insåg kl tio i sex att jag var tvungen att sticka in på ica också, jag som lovat att vara hemma till kl. 18! Men jajja, jag var nog inte så sen, middagen stod serverad på bordet när jag kom hem och fredrik hade städat och gjort fint här hemma, det gillar vi!
Sen kl. 19 drösade högen in, Mamma, Pappa, Brorsan, Bettan, Pelle, Malin, Johan och Sofie samt Ludde!
Vi fikade och pratade strunt, jag fick öppna lite presenter, fick bla. två biljetter till
Celine Dion i Globen!!!, Den du Jenny W, ska du inte ner så vi kan njuta tillsammans?

Fick också två st tröjor, jättefin ljusstake som hör ihop med en jag redan hade, supergrymt! Tack svärmor, ljuskoppar, en superfin teckning av brorsan, bild kommer senare! samt lite mera.

Näe, nu är det dags att drösa i säng, imorgon ska jag ta itu med mina illbattingar på skolan, men det ska nog gå bra det också! Må väl och fira fint när ni fyller år! Kramar

Jösses vad länge sen!

Börjar bli riktigt helsämst på att blogga nu känner jag, får väl skylla på mitt hektiska liv eller något?

Är nog ändå lite tråkigt att skriva när det inte hänt något sådär alldeles särskillt.
Igår var det en trevlig kväll iallafall, sandra har fyllt år så det blev lite överraskningsfest!
Själv ska jag ha brudmiddag om två helger, det ska bli nice, men först ska jag försöka hinna med att fylla år också till helgen.

Imorgon är det jobb som gäller 14-21, skönt att Marie tar Rocken åt mig så  jag måste inte härja iväg på morgonen till stallet för att hinna med allt.
Tisdag ska jag följa med freddan ut till studion för att fota lite och hjälpa till med nya rummet, ni får komma ut och kika, det blir verkligen superbra!

Onsdag kommer först equiterapeut Lisa till Rocken och ska knåda samt slänga på lite nålar och laser, sedan ska jag och mamma baka, självklart ska det göras vaniljbullar inför kommande kalas!
Torsdag blir det lugna gatan, fredag jobb 13-20 sedan hem till pappa och säga grattis!
Lördag spelning med brorsan på bröllop, sedan hem och mysa
Söndag jobba 10-18, stallet och sedan försöka hinna fylla år, mamma, pappa, svärmor, svärfar, malin samt brorsan kommer på besök och ska få i sig lite tårta och bullar!

Ja, ni ser, när hinner ni blogga gott folk? Starkt jobbat iallafall =)




Systeryster: Hoppas att du ska må bra snart och känna dig piggare, förstår att det är tufft nu men snart är du piggare än någonsinn och orkar mer, alltid jobbigt under en invänjningsprocess, (stavas det verkligen så??) men när den är över kommer allt att kännas lättare!
Se livet från den ljusa sidan, att vad skönt när allt går bättre och vad härligt att orka så mycket mer!

Vi människor är sämst på att göra just det, se livet från den ljusa sidan.
Jag är precis likadan, varför tycker man så snabbt synd om sigsjälv och gräver ner sig i något som bara äter ens energi, egentligen riktigt dumt men ruskigt svårt att låta bli!

Näe, ska man kanske försöka sig på att dundra i säng, jisses, imorgon ska jag sova sådär länge så det nästan är äckligt, fy vad skönt!

Må gott mina vänner!

RSS 2.0