Stans största klant...

... Är jag idag.
Tyvärr verkar jag vara okapabel att kunna åstadkomma något idag, inte ens enkla uppgiften köpa snus lyckades jag med utan att köpa fel, imorgon ska jag jobba, hur ska nu detta gå!?

Näe, man ska inte klanta sig som jag gjorde idag, det passar sig inte alls att inte dyka upp när man lovat bort sig. Dumma dumma jag som inte kan lära mig att läsa i min almenacka utan istället förlitar mig på att jag faktiskt har koll. Skämmes ta me' fan.

Ikväll hade vi stallfest, det var jättetrevligt och familjen hade gjort god mat, tack Jeanette med fam!
Det blev en lugn och körbar kväll för jenkas del, efter en rejält förkyld vecka samt jobb imorgon så kändes det som läge, men det är alltid lite bittert när ölen, vinet och likören plockas fram, det hinner vattna sig fort i munnen!
Men imorgon kommer jag vara såå nöjd över mitt val när jag vaknar klockan nio (ja, jag borde verkligen sova nu!), måste kliva upp och inte är torr i munnen med bultande huvudvärk.
Imorgon ska jag enligt tradition, vakna, vara bitter över att jag måste kliva upp klockan nio när det är söndag, försöka hinna få i mig frukost, traska ut till bilen och skrapa rutor för den lär vara full i snö som det vräkt ner hela dagen. Nånstans här kommer jag stå och vara skitgrinig och svära över vädret.
Om jag nu inte försover mig och missar jobbet vilket verkar vara lite min grej.

Näe, nu ska det baske mig bli skärpning! Någon måtta får det väl vara... eller?

Inatt sov jag inte mycket.
Tog och tränade på att ha chico i lägenheten inatt, han skällde sådär ljudligt och rejält en gång ca. varannan timma.
Matte var en arg och dålig matte inatt, hon skrek och bråkade på stackars chico som bara inte alls förstår dehär med att vara i en lägenhet om natten, han som är van lugnet och tystnaden i huset!
Men en natt till så är han nog cool!
Hur som helst, när han väl lugnat ner sig vid en sådär 9 imorse så sov han faktiskt i lugn och ro ända till framåt 12.30, det var matte hemskt tacksam för! Lilla Chico är smått förvirrad över läget, and I don't blame him. Tänk om man kunde få möjlighet att förklara allt på ett bra sätt så även han förstår, det vore väl alldeles underbart.
Man är iallafall tacksam att han blir glad när han får syn på mig, att han inte är bitter och grinig och drar ner mig i skiten med sin blick, näe, han älskar sin matte no matter what. Jag har nog världens bästa hund trots allt, vad skulle jag göra utan honom? Mina två pojkar på fyra ben är så oerhört viktiga för mig att jag har svårt att se ett liv utan dem utan att bli sådär skönt knäckt så det skär i hjärtat. Var kom nu det ifrån i wonder!?

Näe, nu måste jag verkligen sova om dehär ska fungera, fy för sören.

  
En liten bild på syrran och maddlan i göteborg! =)
Samt en bild på klarpolish som heter Pledge, det tyckte ju jag va lite roligt, tack hemköp!

Ta hand om varandra och oroa er inte så mycket för framtiden, det finns det så många andra som gör.



SJ har ju stora problem, med det mesta!

Såhär bra är det med en bärbar dator, för då kan man sitta och blogga när man åker tåg och är jätteförsenad.

Vi skulle ha åkt från gbg klockan 14.42 som snart blev 15.12. Väl på tåget åker vi inte förrän ca. 15.20
Vi blir över en timma försenad till sthlm där vi i annat fall skulle haft 45 min på oss från det ena tåget till det andra.
Väl på plats ska vårt tåg gå 20.00 istället för 18.30 som det först var lovat.
Först blir tåget från sthlm framflyttat 4 min, sen 12 min och väl på tåget så lämnar vi inte stationen förrän 20.25
Nu sitter jag här och är skitleds över att vi kommer komma hem klockan tolv inatt istället för MYCKET mer bekväma 21.20 som det egentligen skulle ha varit.

Tur det är yttrandefrihet i dehär landet som gäller även på SJs tåg, annars kunde dom lätt plocka bort min lilla uppkoppling nu och avsluta mitt roliga!
Tur jag har en klippa till reskamrat med mig som ser till att jag kommer dit jag ska och är sådär supersnäll som en reskamrat ska vara =) Tack Mattias!

"Jaa... anledningen att det nu går så sakta är att vi förmodligen har ett tåg framför oss och vi inväntar körsignal, snart framme i Gävle"
Inte ens personalen på tåget har koll, ord som förmodligen är ju inget man föredrar när man sitter på tåget och är leds.
Näe, nu ska man egentligen inte gnälla allt för mycket men jag skulle i ärlighetens namn faktiskt kunna säga att jag inte önskat så hårt någonsinn att jag faktiskt bott i Gävle.

En veckas jobb nu sen glider jag och brorsan ner mot storstan igen och möter upp ett stycke syster och ett stycke Jonas sen lättar vi från Sveriges mark och sticker till varmare breddgrader, shit vad det ska bli skönt!!

 Bra Lars, åksjuk av att skriva  blogg på tåget, dags att försöka sova lite nu tror jag!
Ta hand om er och var lite mindre grinig än vad jag är just nu!

Tjoflöjt!

RSS 2.0