En heldag i solen!

Helt vansinnigt härligt väder så vad passar då inte bättre än en picnick,picnic,picknick!? i skogen med Mattias, micke, arvid och hundarna!

Sagt och gjort, vi packade bilen full med hundar och folk plus en massa fika och åkte till forsaskogen, hundarna var lyriska, likaså barnet som hittade alla fantastiska vattenpölar!!

   

Efter att ha härjat med hundarna, hoppat i vattenpölar, kastat snöbollar och pinnar samt druckit kaffe och ätit kakor så var det dags att trycka in sällskapet i bilen igen och åka hem.

Vi blev bjudna på sopp-middag hemma hos micke vilket man såklart inte tackar nej till, tittade lite på "Bolt" med Arvid, ni vet dendär tecknade filmen om superhunden, helt klart sevärd!

Efter detta blev det att åka till stallet, rocken var nog inte speciellt sugen på att komma in, stod och myste i solen för fullt.

Sedan blev det en tripp till Juniskär för att hälsa på Therese W, vi gick på långpromenad och drack té, mycket välkommet!

Kort och intensivt inlägg för dagen, orkar inte skriva mer!
Jo!! måste såklart berätta om gårdagen!
Jag gav systrarna westberg i present en middag hemma hos mig, självklart hade jag ju då hört om inte micke och mattias ville stå för matlagningen, micke är ju trots allt kock och mattias har fuskat som det en hel del =)
Vi blev bjudna på trerätters middag med full servering, lyfte inte arslet från stolen annat än till toaletten!
Hemskt dålig var jag tyvärr på att fota, allt var så gott så jag hann bara dokumentera förrätten med sofies digitalkamera, extremt trevligt var det iallafall, tack pojkar för en helhärlig middag!!

Ta hand om er gott folk!


Nattsudd....

....Det är nåt jag är riktigt bra på!

Det är tuffa tider.. när man står brevé! näe fy och usch och hemska hemska värld när jag citerar per fucking gessle, då är måttet rågat!
Men just nu är det lite tuffa tider, men håll i hatten för jag är snart tillbaka på mattan igen!

idag har mina duktiga kör-tjejer på skolan gjort sitt första uppträdande inför hela skolan, tänk så stolt man blir över dessa tjejer mellan 9-12 år! Dom var hur som helst jätteduktiga! se där, nånting alldeles jättetrevligt med denna dag!
För övrigt har jag och min större fyrbenting Rocken haft vår första hoppträning för Pia idag, det var ju faktiskt hur kul som helst även om hans stackars självförtroende tryter rejält emellanåt! Han är inte så stor och kaxig på denna jord som han ibland tror min lille kille!

Tänk vad skönt att det finns så mycket att ändå se fram emot, imorgon är det middag hos mamma och pappa, innan dess tänkte jag släpa med mina stackars två vapendragare soffan och mattias till stallet där dom ska få den stora fantastiska äran att smörja grejer samt mocka hage! Tänk vad glada dom ska bli på mig =)

Sedan på söndag blir det middag med systrarna Westberg och soffan, det blir storslaget med två egna kockar och vin, det gillar vi!

Till råga på allt är jag ledig ända till onsdag! spexigt värre! inte så många pengar i plånboken blir det men det är hemskt skönt just nu, ganska lägligt faktiskt!

Grattis till Anna och Andreas också till deras lilla Simon som föddes ikväll!

Nu ger jag upp, ska ta och gå ut med Chico på en nattsuddarpromenad sen tänkte jag be min kära pojkvän att han ska knåda min onda rygg, tänka sig, jag har ju en såndär karl som hemskt sällan säger nej till sånt, det gillar vi hemskt mycket och massor, du är bäst!

Puss och kram och klapp på stjärten, sov gott folks!

RSS 2.0