Hej och hå, luden tå!

Mysig dag i stallet idag med en mysig solbadande häst!
Rocken njuter verkligen i fulla drag av solen, står där och blundar och halvsover, dumma matte kommer och stör när han njuter som mest men så kan det gå! =D



 
Mobilkamera, blir ju inte så fantastiska bilder direkt!

Måste också lägga upp några fler från gårdagen!


Var upp i skogen med chico en sväng! Som han härjade!
   

Roligare än så blev det inte idag! Jo just ja, Jenny W: Tack för en härlig kväll igår, supermysigt och Grattis till er alla tre än en gång!!

Ta hand om er och mys ofta och länge!
Ciao!

Ja ser de fonka!

Det var länge sedan jag bloggade nu, jag får skämmas jag vet men ibland finns helt enkelt inte tiden!

Min stackars lille chico var till veterinären idag, flera röntgenplåtar och blodprover senare konstateras det att han har magkatarr! Det ni, hundar kan också få ont i kistan av stress!
Även om det är hemskt skönt att få det bekräftat att det inte var något allvarligare nu efter att han varit riktigt dålig i magen i snart ett par veckor så känns det lite bittert att kunna hitta lösningen helt receptfritt på apoteket, när jag väl tittar på kvittot för besöket hos farbror doktorn! Vi hoppas att vi får ut det på försäkringen!

Nu är det klipp och klistra-studio här i minikollektivet, Mattias ska på 30års-maskerad-fest imorgon och med temat "hjältar" men tydligen inom parentes "icke-hjältar" För han ska vara The Punisher! Joel, Sofie och Mattias leker konstnärliga i köket, inser att jag inte kan tillföra speciellt mycket så jag håller mig borta, jag må vara konstnärlig rent musikaliskt men när det gäller rita, klippa, klistra, fylla i (!) så är jag heeelt talanglös! Jag fick inget alls av den biten från min mor, min storasyster och storebror snodde all den förmågan!

Inser nu att jag bor här med 2(egentligen 3) pers som alla kan rita, skissa och måla vackra saker, haha.. vi skulle varit med i fem myror, gissa vem som ska bort ;)
Fast jag kör hellre på scrubs, vi är som scrubs! Eller som joel skulle sagt; Scrubsår!

Kom på mig häromdan att aldrig sjunga längre.. hmm.. underligt.. jag har alltid gått omkring och smånynnat och alltid haft någon som ryckt ett instrument och skrikit åt en att haka på, allra helst när man bodde hemma!
Jag skulle nog egentligen kunna spela här hemma lite mera också men utan piano blir jag en smula handikappad, försöker så det knakar att få ordning på gitarrspelandet men jag är såå dålig på att öva så jag har snart gett upp tanken!
Eller så kanske det för att julskivan slet ur mig så mycket sång att jag måste få vila ett år..
Otroligt förvånad över hur mycket vi fått sålt av skivorna, långt över hälften är borta och det känns ju kanon! Tack alla ni som slitit åt er en skiva, det värmer gott ska ni veta!

Imorgon ska jag få träffa fasters ögonsten, äntligen har lille "Ogge" (haha) blivit så frisk nog att vi kan fira hans 1årsdag!!!
Ska bli jättehärligt att få träffa honom efter att ha haft feber länge länge nu!

Sen på söndag blir det jobb.. bävar för måndag för då ska jag till tandläkaren.. uuhh...!

Näe, nu ska jag först ta mig itu att komma till sängs, jag är trött, trött, jätte jättetrött!
Sov gott vänner
Kram

RSS 2.0