Det går framåt!

Jag har nog ändå världens bästa jobb börjar jag inse!

Jobbade ju dagarna efter beskedet om Algot och det var väl inte bara det som tyngde mig, har varit en hel del den senaste tiden med en del tok och dessutom förkylning som grädden på moset så humöret va ju inte på topp när jag dök in hos familjen med småbarn som klängde runt benen.
Ja, hur jag nu ska orka dehär undrade jag nog för migsjälv men bet ihop med tanken att "man får ju vara professionell"
Det var svårt att vara ledsen och uppriven denna dag för den började med att ett stycke 4årig tös sa "men jenny, jag vill ju gosa med dig!" och kröp i samma andetag upp i famnen och tryckte in huvudet i magen och sådär riktigt gosade in sig så man inte kunde få annat än jättemycket mamma-känslor, i samma sekund sitter ett stycke 2årig liten tös och skriker "Nynnypynny!!!" för full hals och är sådär tjiknande glad så det är helt omöjligt att inte skratta! Sen hade jag fröken den äldre kring halsen så gott som hela eftermiddagen och kvällen, och jag får tacka henne för det, jag behövde verkligen det!
Gullefamilj!!

Nu sitter jag här och har ju just kommit hem från en härlig massage, också på min arbetsplats! haha.. "ja, hon har det bra hon" tänker ni, men tro mig, jag kan också ha dåliga dagar på jobbet!
Men det var inte dumt att bli masserad av en massageterapeut som är specialiserad på sätet och alla dessa triggerpunkter.. AAAAJ!!!!! Men oj så det behövdes, nu ska jag få någon ordning på min ridning också ska vi se!

Dessutom fick jag reda på att nu ska jag faktiskt inte jobba varken torsdag eller fredag, så nästa gång jag dyker in som personlig ass blir på tisdag! Långhelg =)
Näe, jag ska absolut inte gnälla på mitt jobb!

Såhär kan en dag på jobbet se ut för övrigt, lite mobilbilder kommer här!

Vi cyklade en dag ner till bergafjärden och njöt av solen vid stranden! Lovely!



Min brukare på en ridtur med sin häst; Grappo! Bild nr. 2 fick tyvärr grappo framhovarna kapade, men han va ju så söt så den fick vara med ändå!


Ja, och jag håller med! Det är det sista vi vill se NU men det är ändå förbaskat vackert, Bergaskogen någon gång i vintras!

Nu ska jag ut och rensa i rabatten medans min karl klipper gräs, vilka svensson's vi är!

TJO!

Hur får detta hända?

Igår tittade jag i tidningen, på ena sidan stod det om Nathalie´s film, såg den tyvärr inte vilket jag gärna skulle gjort, på andra sidan stod det om Algot.

Vad är det som händer?

Näe, allt är upp och ner.

Att ligga avliden på en strand och sedan oidentifierad på ett bårhus på Bali, vad är meningen med det?
Nu är det länge sen vi träffades, tror det är så pass att det var någon gång på gymnasiet, men det spelar ingen roll, en person som man ändå skrattat med, flamsat, härjat och haft jättekul med under om ändå bara en kort period i mitt liv så är det, faktiskt lite på ett konstigt sätt, ett tomrum.
Killen som myntade "jag har för mycket blod i alkoholomloppet" under arvikafestivalen och ramlade in i vårt tält ett antal ggr, man kunde aldrig i sin vildaste fantasi tänka sig att han skulle måsta lämna jordelivet alldeles för tidigt.

Hur det än är så var den Algot jag kände, en otroligt glad, sprallig, flamsig men väldigt speciell kille med stort hjärta, och det måste ju vara så att Gud plockar hem sina allra finaste änglar i förtid emellanåt, till förmån för att han själv ska få avnjuta deras sällskap. Jag vill nog hoppas på det nu.

Tänker på Algot's familj som måste ha det väldigt tufft just nu, att först fått leva i ovisshet under så lång tid och sedan få ett chockartat besked som skulle ha kommit flera veckor tidigare. All kärlek till er.

Vila i frid Algot, du får det nog mycket bättre nu!
Och Nathalie, du får väl hälsa honom från alla oss andra och välkomna honom där uppe!image56

Tjofaddelittan, Lambo!

SNART ÄR DET SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ursäkta de hemskt många fjörskiga utropstecknen, men nu är det omöjligt att skippa dem, Äntligen äntligen äntligen är den snart här, den underbara sommaren!

En hel del har hänt sen jag skrev sist!
Bland annat har jag varit nere i götet och kikat på en hel drös med fina hästar, många bilder blidde det, men också någon film! Iallafall riktigt nice att vara där nere där det faktiskt var riktigt mycket vår, där det blommade för fullt om "musöronen" på björkarna faktiskt hade blivit ganska så söta!
Och inte kan jag väl låta bli? Näe, för här kommer en bild!

Lite utav en publikfavorit under helgen, singel, två och fyrspann körs till folket jubel!

Vill man se fler bilder får man kika in i min bilddagbok, dagarna 24:e-27:e April!

Annars rullar det på för fullt, helgen som var var trevlig, på fredan jobbades det till kl. 18 sen kom Therese W hit och kikade film och åt en massa strunt, som sig bör! Nu är hon och Anders ett såntdär äckligt par som sitter på ett flygplan påväg till Egypten, jösses vad jag vill åka!

Lördagen var det först en tripp med vovvarna, Chico har ju gått och blivit 2 år nu!! Grattis Chico, Selma, Bites och Tjabo! Han var hemskt nöjd efter att ha fått härjat med sin syster i närmare två timmar, på eftermiddagen blev det en tripp till Sundbergs i Berga för att snacka om sommarbetet till hästarna, iår tar jag med mig Marie med hennes Charlie dit, hoppas och hoppas att Rocken och Challe ska funka bra ihop, men det tar vi för givet! Ännu en anledning till att ta ett sånt sommar-glädje-skutt, för snart är det dags! 1a Juni sticker RockenRoll och Challe på bete!

Söndagen sen blev det jobb igen, skön dag med massa hopp i stora studmattan, cykeltur och pill med fölet!
Nu är det måndag igen och jag har just avverkat min dag på skolan, det går verkligen framåt och man inser ju att lagom till man ska sluta kommer man (nästan) att ha pli på ungarna! Men nu känns det lättsamt på måndagarna, det är fullt schå med skolavslutningen som inte alls är så långt borta, både elever och lärare blir mycket piggare och gladare och arbetet blir så mycket lättare!

Nu sitter jag här och väntar på att min lilla mamma ska ta och komma och hämta mig för vi ska vara trädgårds-aktiga och åka på plantagen och handla oss lite blommor, plus en liten snabbvisit till Sara och Marcus samt faster hjärta; oscar!

Näe, dags för att hänga lite tvätt.. ännu ett glädjeskutt! Tänk att till och med DET blir roligt när man får hänga den utomhus, lovely!
Ta hand om varandra och se till att kramas mycket!

TJO!





RSS 2.0