Jaa.. jag vet, det går trögt!

.. Men det är sånt som händer!

Nu är det äntligen sommar, även om inte vädret stämmer så är det ett faktum.
Igår firades midsommar, riktigt nice måste jag säga, lugn och fin verum hälsofil.
För det första var man ledig dagen till ära, alldeles klockrent!
Dagen började med att vi tog en sista-minuten-tripp till ica med order om att köpa sill, jordgubbar och snacks.
Ica kvantum i nacksta må vara si och så men tomt sortiment det har dom iallafall inte , lyckades få med oss en hel mängd med grejer, sillen kommer räcka till jul.
Efter handlingen var det dags att åka mot njurunda och hämta micke på vägen. Väl på plats fanns ett stycke glad Simon på parkeringen, man blir glad när man träffar en glad simon!
Vi repade en del och snackade skit, medans mattias och micke sprang ner och fiskade.
Efter middag och dyl. blev det en tripp till stallet, rocken verkar så himla nöjd över att vara i Berga, kan nog säga med säkerhet att han aldrig varit så social som han är detta år. Alla andra somrar har man fått jaga runt honom i hagen för glatta livet, det har varit totalt kaos och man har hoppats att någon av dom andra hästarna ska säga till honom på skarpen.
Iår har jag inte sett en enda tendens, han står och myser mest hela tiden och vill gladeligen följa med in i stallet! Kanske mår han bättre, kanske är han mer uttråkad, vem vet? Enligt tradiotion var det fullt ös hos fam. Sundberg, en hel massa folk, stora som små som firade en såndär klassisk midsommar ni vet.
Efter detta stopp for vi till Nolby och hälsade på Anders och Jenny som hade firande hemma hos sig, tyvärr blev det en riktig blixtvisit och det får vi väl be om ursäkt för, men det var hemskt kul att se er!

Väl hemma hade jag och min karl bestämt oss för att bara ta det lugnt då jag skulle upp tidigt imorse.
En timma efter att vi kommit hem ungefär så kom min barndomskompis Daniel på besök, hemskt trevligt, vi snackade skit och drack folköl! Lägga sig i tid var tanken... det gick ganska dåligt... somnade kring halv fyra imorse.
Upp med tuppen klockan nio av en mattias som gjorde sin plikt i att få upp mig, tack älskling! Utan dig hade jag aldrig kommit iväg!

Sagt och gjort, vi packade in oss i bilen och for till Skönsmons kyrka där jag och Simon spelade på Högmässa.
Det var en och en halv dag i hårda drag men nu är jag så trött så jag ser i kors. Men ingen rast och ingen ro, kom just hem från en långprom på lite drygt en timma med hunden och om en timma ska vi vara glada och pigga hemma hos tessans föräldrar och inmundiga diverse alkoholhaltiga drycker!
Ja ser de fonka!

En sak är säker; det är sommar vare sig vi vill eller inte!
Dags att kolla upp tågbiljetter!

Ta hand om er!

RSS 2.0