Off I go!

Nu får det vara nog med blogg.se!

Vill man läsa vidare gör man detta på Jennys blog

Välkomna och tack för att ni läser!

Jag får helt enkelt be om ursäkt!

Tiden finns inte, orken finns inte, framförallt inte inspirationen men nu ska jag göra vad jag kan för ett bloggförsök!

Sedan sist jag skrev så har Casper, jag och mamma/mormor tagit oss en tripp till göteborg och våran moster! Det var hemskt spännande att flyga flygplan men mest att få se flygplatsen, jösses vad många lampor!!!
Lilleman somnade 10 min innan landning på nervägen och på hemvägen slocknade han ca. 20min innan vi stod på marken. Allt gick jättebra men det var skittråkigt att måsta sitta fast när vi skulle lätta!
Här kommer lite bilder från våran lilla minisemester!

Casper med mormor på midlanda, jättetrött kl 08.00


Extremt trött på landvetter, har missat att vi landat, klivit av, klätt på, åkt buss, hämtat väskor och blivit nerpackad i bilbarnstolen!




Det var inga större bekymmer att dela säng, den lilla blåa pricken ni ser i höger hörn råkar vara ett barn! =)


Ännu tröttare kille går ner för landning i ett snöigt sundsvall!


I måndags var det äntligen dags att träffa kör-bebisarna!!
Vi var ju nämligen tre stycken som fick barn ganska samtidigt i studentkören Gungner och hittills har vi inte lyckats få ihop en träff alla samtidigt! Superkul att se Elias och Casper tillsammans, tror att C var hemskt avis på E som både kröp jättefort och så smått gick omkring! Vi fick prova E's gåstol och det var ju hemskt populärt, mest för att man kunde trycka på knappar och vrida på ratten! Som synes på sista bilden så verkar inte min käre son i speciellt stort behov av sin mamma! Axel var ynkliga 6 veckor då vi sist träffades, nu var han ju 4 månader!, storkille!

 

Världens snällaste lillebror delar med sig av snutten till storebror!

 

Jag gjorde mig ett försök till macaroner/macroner.
Då måste jag bara tillägga att jag hade aldrig hört talas om dessa små kakor innan jag råkade ramla in på http://bakemyday.se/ genom Veralena's blogg.
Helt plötsligt (eller är det jag som inte lagt märke till det innan?) så verkar macaroner blivit något som alla bakar, helt enkelt de nya cupcake's!
Dessa godingar är allt annat än lätta att baka, mest för att de tar enormt lång tid men också för att de är svåra att få till "foten" på. Men JÖSSES vad goda dom är!! Det beror ju såklart också på vilka smaker man använder, mina är gjorda på äkta hallonsylt, supergott kan jag lova er!
Så hett tips; ge er på macaroner, får ni inte till det så dom blir snygga så lovar jag att ni kommer att gilla smaken galet mycket iallafall!

 

Caspers premiärtur!
Eller ja.. det vore synd att kalla det tur, han satt där i ca 1 minut medan Angelica fotade men nu är det gjort, Casper är numera hästifierad!! =)
Världens snällaste Rocken!

 

Min stackars lilla älskling med magsjuka, låg på mig och sov halva dagen!
Stålmannen nyvaken och sen fick han smaka limpa för första gången, vilken sensation!!

 

Nu får det vara nog, men nu har ni fått livstecken med råge iallafall!
Imorgon laddar vi för träff med våra kompisar från mammagruppen igen, ska bli jätteskoj då det var alldeles för länge sedan nu!

Sov gott!


RSS 2.0