Framåt framåt framåt...

... Man måste titta framåt.

"I stand tall to get by
No matter how hard I try to hide"

Rotade genom mina gamla mappar.. shit så jag älskar denna krabat!

             

1. Chico jätteblöt på badtur med sin läromästare; Sally
2. Första bilden på Chico när vi var och kikade på han och Selma när dom var pyttesmå, Thomas håller i
3. Lite större pojke men ännu inte stor, mattes gohjärta är så söt ute på stornäset.
4. Första buset med syrran Selma
5. Selma jättetrött
6. Chico också
7. Jonas och Chico på gräsmattan hos mamma och pappa, chico ca. 13 veckor
8. Min vackra pojke idag.

Jag får ont i hjärtat nu.

bye.




Hur mycket ska man orka?

Jag vet inte det.
Tror inte det finns mycket kvar nu av mina resurser.
Dom är helt slut.

Mitt rejäla ljus i livet har slocknat och nu står jag här igen på ruta ett med ett huvud som är så knökfullt med tankar så att det blir alldeles tomt.

Det senaste dygnet har varit helt vansinnigt, vill aldrig mer gå igenom sådan smärta och misär, tack för att du fanns där.
Men nu är man en erfarenhet rikare och en dos tårar fattigare, dom tar tydligen aldrig slut domdär tårarna.

Min inbox i mobilen säger en del, på fyra dagar hade jag nu fått 54st sms, jag har vänner iallafall, det ska jag då aldrig förneka, och jag har till på köpet ett helt gäng av dom som innerligt och verkligen bryr sig, det är jag så tacksam för.

Hade aldrig klarat dehär utan er!

På några minuter...

... Så har allt förändrats.


Sommaren är som bortblåst!..

.. I skrivande stund öser regnet ner utanför fönstret så pass att när skuren väl var framme röck hunden till som ligger vid väggen och sover. Det tar i, om man så säger.

Svenskar och väder, vad är det med oss!?
Jag lämnar det, ingen idé att duellera med migsjälv i den frågan, den har vi ju trots allt avverkat en gång redan.

Jag är trött och leds, vill sova sova sova sova.. men det får jag inte.
Om en halvtimma ska jag iväg på jobbet, idag blir det nog en slödag med min brukare efter två riktigt flitiga dagar!

Imorgon är jag ledig, men i vanlig ordning händer allt då. Har totalt glömt bort (läs: förträngt) att jag ska på arbetsförmedligen och skriva handlingsplan, vilka dumheter, men det är väl bäst så om man ska få några alfakassa-pengar. Efter trippen in till stan blir det ridtur med Marie, hoppas att det inte ösregnar!!
På eftermiddagen sen blir det ännu en tripp in till stan, och denna gång till nacksta för tessan har ju sin berömda utflyttningsfest imorgon med alla munterjökar, haha!
Sen måste jag säga att höjdpunkten för dagen kommer! Som jag tidigare skrivit om så har jag åter fått kontakt med Petter från Gränna, och är det inte så att han ska till Umeå med sitt band på lördag!? jo, precis så är det så han ska minsann krascha in med bandet i katakomberna nere hos mamma och pappa när dom kommer upp på fredagnatt!
Det ska bli sanslöst kul att hänga lite med karln, prata strunt och hålla han vaken hela natten! Haha, det var alldeles för länge sen vi sågs!

Sedan på lördag då är det anrika Njurunda medeltidsfestival, då ska man minsann gå och kika lite på vad dom hittar på, och lyssna lite på tre ögon i bäcken, det ni! kom dit vettja!

Söndag jobb igen. Hej vad det går. Sedan stockholm men det har jag ju redan förtäljt.
Börjar även på mitt gamla jobb till veckan, hoppas innerligt att jag får fredagarna till min musikundervisning!

Jag måste verkligen göra mig iordning nu, ta mig i kragen och sminka mig och allt sånt tjaffs. Näe, ni karlar har det lättare, det måste man nog konstatera!
Inga bilder idag, ni får klara er utan! Det lär bli ett gäng efter helgen ska vi se!

Ta mig i kragen var ordet. Skitgrejer, sovaaaaa!! Kanske lite mycket jobbigt.

Tjipp.

Helt vansinnigt flitig!

Ja, det är jag faktiskt, tycker ni inte?
Så mycket som jag bloggat den senaste tiden har aldrig hänt och lär aldrig hända igen så om ni nu uppskattar läsningen, njut så länge det varar! Om jag nu har några trogna läsare?

Tisdag och jag ska jobba, jag ska jobba till på torsdag sen igen på söndag. Jag är inte skitpeppad, det skulle jag ljuga om jag påstod men det ska nog gå bra ändå.
Nu är tiden bokad också för övrigt, pirrigt men skönt.

Jag vet inte ja.. är det meningen att man ska spy ur sina tankar på nätet, egentligen kanske det är rent utav dumt att öppna sig näst intill helt och fullt så vilken dåre som helst kan gotta sig åt min missär, det verkar en smula onödigt så jag ska om möjligt bli ännu mera kryptisk nu, lär mig.

För att slippa göra bort mig rent kryptiskt så skiter jag nu helt och hållet i den biten, och skriver istället om sånt som ingen bryr sig om, helt och hållet vardagstrams.
Idag skickade mitt gamla jobb sms (!) och bad mig börja igen till hösten, får se vad det blir av, insåg just att det betyder.. nu på måndag!?!.. jösses.

På tisdag åker jag till stockholm över en dag, jag och chefen ska ner på utbildning, det blir nice med lite flyg och sånt tjosan! The mind får vila lite och måsta fokusera på arbete, det behövs.

Annars är det väl inte så mycket spännande som händer, eller jo, en hel del men det orkar jag inte skriva om här.

   
Mattes gopojkar hemma på mina föräldrars gård. En skittrött häst och en livrädd hund, yeah!
På nästa bild ser ni övrigt ridsällskap, och ännu en gång ett bevis på en livrädd hund!

Min hovslagare var till mig igår, han tyckte att jag skulle ta och bli delägare på en häst med honom nu när han hittat så många fina på auktion. Jag säger som så; Ska jag äga en travhäst igen så ska jag ha en liten andel, sitta i resturangen och äta finmat och vara viktig i fina kläder och inte ens sätta en liten tå på stallbacken, däremot ringa ner till Lalle och skrika och gorma över att han kör som en idiot och inte kan träna! Japp, så får det bli!

Nä vet ni vad, jag ska sluta deppa nu och ta tag i mitt liv, det ska styras upp så det bara smäller om det och det blir grymt. Jag kommer nog antagligen rasa ner i träsket igen, men då är det bäst jag orkar ta mig upp till ytan och få lite luft så jag kan hålla andan igen. Sketen så filosofiskt.

Shit pommes, ge mig lite disney inom kort.

Ta hand om varandra, det ska jag försöka med!

Livet slår dig verkligen gul och blå

Ja, jag kan inte annat än hålla med.

Nu tänkte jag skriva att jag haft en slödag idag men när jag sitter här och är så trött så ögonen snart ramlar ur mig trots att jag sovit flera timmar mitt på dan så undrar jag egentligen vad ordet slödag innebär?
Jag tror inte det innebär att bli väckt av en hysterisk hund som snabbt lärt sig att om jag skäller så kommer mormor och släpper ut mig, jag tror inte det innebär att bli ledsen och arg, jag tror heller inte det innebär att rida vilse, bråka på hästen och bli upprörd. Det enda som stämmer in är att jag för första gången detta os sett på os!
Jo, för jag och sofie samt syrran såg minsann på hoppningen idag, i varsinn soffa i varsinn del av sverige, men ack så vi smsade till varandra ändå.

Näe, slödag verkar vara en lögn men imorgon ska jag ta nya tag. Imorgon ska vi se om jag blir ännu mera ledsen eller om jag kanske rent av blir överlycklig, den som lever får se!

Jag var ingen bra förebild idag.
När vi kommit hem från ridturen så hade rocken (min högt älskade häst för er som inte vet det) tappat halva sin sko så jag bestämde mig för att rycka den. För er som inte kan era hästkunskaper så väl så kan jag meddela att det är bra om skon inte sitter halvt fast för då är det lätt att hästen trampar på den delen som är lös vilket kan orsaka att hästen gör sig mycket illa, men framförallt blir det svårt att sätta dit en ny sko då i värsta fall halva hovväggen är borta.
Där står jag och har nog alla känslor i kroppen samtidigt och ska försöka samarbeta. INGEN bra kombo.
Rocken vill inte alls, och när en häst rycker med sina 500kg åt ett håll är det svårt att stå emot med sina i jämförelse ynka 60kg. Matte blev arg. Matte skrek och svor och sparkade och blev alldeles röd i ansiktet samtidigt som lilla, stackars Elin 13 år står och tittar på och jag hör migsjälv skrika "SE INTE OCH LÄR ELIN!!"

Näe, jag var ingen bra förebild idag.

Som utlovat kommer här bilden på Gäddan iallafall som ett plåster på såren! Jag är grym, jag vet.
 

Näe hörrni mina kära vänner. Livet ska nog se till att  bli bättre hur det än må te sig.
Jag är iallafall hoppfull nu, det har jag inte varit på länge och det känns skönt, jag är hoppfull att det kommer bli bra, att det kommer lösa sig och att det i slutändan kommer att kännas rätt.

Ta hand om er och kramas mycket!
Fridens liljor.

Andas!!

Åh vad skönt att få andas!

Igår for jag och Chico upp till Holm för att umgås med Tessan och chico's syster Selma.
Hundarna var överlyckliga att se varandra och busar på ett sätt som bara dom kan göra, helt underbart!

Vi tog och gick ner till sjön och hundarna härjade på bra, chico passade på att ramla ner mellan bryggorna, vilket snille han är, så matte fick lyfta upp honom ur vattnet. Han förstod inte alls hur man gjorde när man skulle ner i vattnet FRÅN bryggan men tittade med spänning på när storasyster snyggt flög som en fågel från kanten och dök ner i vattnet.
Han tänkte att han nog skulle ta och göra ett försök ändå och likt den säl han är så kröp han sakta fram, körde ner nosen och dök i med huvudet före, ner under vattnet och kom upp en liten bit bort med lilla nosen igen och blåste bort allt vatten, som sagt, han är en säl!
Väl i vattnet får han panik över att han är så långt ut så han börjar hysteriskt gnälla och ska med all sin kraft försöka klättra upp på bryggan igen vilket inte är så lätt med fyra ben och en aningens för tung kropp, och likt den snälla matten jag är så knuffar jag i honom i vattnet igen och lockar med honom från bryggan tills han kommit iland, vilken höjdare när han bottnade! Den lyckan som den hunden fick vara med om igår, den är bortom all lycka vi människor kommer få uppleva!

Tessan och jag skrattade åt våra djur så vi nästan kissade på oss.

Väl hemma i stugan blev det middag, vi åt grillad kyckling och potatissallad med supergod fetaost-sallad. Mums!
Skönt att vara i holm,när hundarna börjar härja är det bara att snällt öppna dörren och schasa ut dom, sen springer dom vill jag lova tills man undrar hur benen bär?

Efter lite mer bus med hundarna så gick vi in och bunkrade upp med alla godsaker vi hade inhandlat, chips, dip, choklad, munkar, chillinötter, ja.. det är vad vi kallar svullafton, och vad kan man inte bättre svulla till, om inte scrubs? Grym skit, vi såg en hel massa med scrubs och åt gosaker!

Jag kan inte säga det nog många gånger: Vilka underbara vänner jag har!! Älskar er oerhört mycket och är så innerligt tacksam för att ni finns här vid min sida, och tessan du är verkligen en klippa!

Vi somnade väldans mycket sent, någon gång vid sex imorse tror jag, vaknade av att tessan vankade upp och släppte ut hundrarna och sen däckade jag igen, klev upp vid halv tolv, åt frukost, städade stugan och for hem.

Nu är jag hemma hos mor och far igen, kikar igenom min bildmapp på mammas dator och hittar faktiskt inte så mycket, men en hittar jag och den är ju på radarparet nr. 1! Det är nog faktist ganska precis ett år sen, jag och Chico i min gamla ford, åh vad jag saknar APG!


Ta hand om varandra, bry er om varandra, ge varandra tid och finns där för varandra. Det behövs.
Jag tänker på er hela tiden.

Bronsvägen

Back to the hood again. Yes. Forsa is the shit.

Torsdag och skitdag, har feber och allt känns tungt.
Hoppas innerligt att jag är piggare imorgon så jag inte måste banga min tessan, det vore hemskt tråkigt!
Så nu ställer jag in mig på att morgondagen blir som planerad nämligen;

Ska kliva upp rätt sent, vilket inte alls är svårt när man bor nere i katakomberna på bronsvägen där det ej finns fönster och är sådär lagom mys-kallt.
Chico lär vara hysterisk över att mamma och pappa samt ludde lurat omkring på övervåningen redan någon timma.
Masa mig uppöver för att sedan äta frukost och hoppas att febern lagt sig.
Kring en sådär 13-snåret packar jag in mig och chico i bilen och beger mig mot Holm, det är i Holm det händer!
Sen ska jag bara umgås, bli irriterad på hundarna som aldrig kan vara lugn, prata en hel drös med massa strunt, sitta på (en förmodligen dyngsur brygga efter hundarnas härj i sjön) och bara vara. Det ska bli helt sanslöst skönt!

För övrigt så har jag börjat surra med en gammal vapendragare; Petter!
Ni som hängt med ett tag i mitt liv minns en sprätt som kom upp på party när vi gick i en sådär.. ettan på gymnasiet? - Direkt från metropolen Ödeshög! ;)
Härligt att få kontakt med gamla vänner som känner en så väl, det värmer supergott i hjärtat! Petter du är guld värd!

Näe, nu ska jag ta en lång kvällspromenad med hunden och hoppas att friskluften gör sitt, sen ska jag krypa ner i avgrunden och sova.
Tack och godnatt mina vänner!

Ps: Jag glömde skryta över fiskelyckan! Fick min livs första gädda idag på 5,7kg, bild kommer! Ds

Hur gör djur?

Det skulle jag vilja veta.
Jo det vet jag egentligen för dom gör det inte. Djuren är primitiva och låter inte känslor blanda sig in så fasligt mycket att det blir ett problem.

Jennys värld är en aningens fucked just nu.

Imorgon ska jag på fisketur med brorsan och mattias. Det ni. Ut med båten och fiska Jerkbait.. eller hur det nu stavas?
Jag ska tydligen lära mig sägs det.

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, för i min skalle är det helt tomt.
Kan väl säga här ett varmt tack till alla mina underbara vänner för att ni finns, har ingen ork att uppskatta er rejält nu men jag är det, tro inget annat.
Min hjärna går på högvarv, hela tiden.. underligt att den trots det kan vara så tom?
Skulle någon vilja sweep'a in och låna min hjärna lite nu så jag kan få vila..? Det vore faktiskt hur skönt som helst!

Life is a bitch and then you die, so fuck the world and let's get high!

Everything you are...

å HEJ vad det går..

.. Åtminstone åt nåt håll, det är ju alltid bra!

Idag är jag helt vansinnigt mosig. Jag minns nog faktiskt inte sist jag var såhär trött men det blir lätt så när man inte sover om nätterna, skyll sig självt.

Idag har vi varit i studion och lagt sista grunderna till julskivan, jag är ju en bra projektledare som däckar på soffan några timmar mot slutet, för övrigt en skara härliga människor i samma lokaler; en halvbakis ljudtekniker, en halvbakis producent som egentligen inte alls var bakis, en huvudvärkande trummis, en svintrött sångerska men där är bitterheterna slut för pianist, gitarrist och basist var på strålande humör och lyfte övriga till skyarna, tacksam för det!
Äntligen alla grunder inspelade, känns näst intill helt overkligt men shit så skönt!
Nu börjar mitt grovgöra istället, att lägga sång på alla låtar, och engagera de övriga människorna som ska blandas in i soppan, men jag tror på dehär, det kommer bli grymt!

Måste bara säga att igår var en härlig dag, det är skönt när man får må bra och vara glad en stund och slippa fundera över en massa tok, enormt tacksam!

Ikväll hade jag egentligen planerat att åka in på drakbåtsfestivalen och dricka någon öl med min vapendragare Tessan, men det är bara att böja sig för sanningen att jag är helt slut! Måste få ligga och äckla i soffan ikväll med chipsen och drickan i högsta hugg i trevligt sällskap av både bror och therese w! Ja, det blir nog nice. Kanske skulle ha tagit mig en dusch också? Mja.. vi får väl se hur pepp jag är om en liten stund!


Avskedsfest för Tessan och Thomas!
Förra helgen var det hejdåparty i Nacksta!
Jättetråkigt att det blir lite mer allvar nu när dom båda två flyttar upp till Umeå på riktigt, man får nog bita i det sura och inse att man inte komma träffa dessa härliga lirare lika ofta =/
Hur som helst så får jag be om ursäkt för att jag var tråkig och körde bil och for tidigt förra helgen, men det var bäst så. Nya tag nästa gång =)



Bild 1: Tessan och Klara
Bild 2: Tessan och Sofie
Bild 3: Felicia och jag
Bild 4: Tony och Thomas

Tessan, du är ju min perkulator och ständiga vapendragare hur långt bort du än bor och visst kommer jag och alla med mig att sakna dig väldigt mycket men jag säger som jag sagt förrut; vi är alla så stolta över att du gör det du verkligen vill och kommer med all säkerhet lyckas stort i livet!
Du vet att jag bara är ett telefonsamtal bort, och det är ganska kort om man tänker efter!
Thomas, ta hand om Tessan där uppe och se till att hon inte gör något som jag inte skulle ha gjort ;)
Ni är två härliga människor som jag är så tacksam för att jag får ha i mitt liv, all kärlek!


You just call, out my name, and you know where ever I am, I'll come running to see you again!
You've got a friend, ain't it good to know that you've got a friend!






Vad gör man..

.. När man inte orkar äta, inte orkar städa, inte orkar något annat än stirra in i väggen?
Jag är ju lite utav en rolig tjej nu, eller inte?

Jag vill se disney med dig.

Göm mig.

Inspirationen försvann...

... Helt plötsligt sådär!

Hade tänkt vara djup och skriva långt, men poff sa den bara och försvann!
Men hey, det är ganska så sämst att vara djup och skriva långt, det blir mest bara en massa dravvel!

I Fredags var det avskedsfest för Tessan och Thomas som röjer iväg till Umeå! Fast det har ju Tessan gjort ett bra tag nu! Det var trevligt men jag var nykter och körde bil, vilket ledde till att jag inte riktigt orkade vara kvar så länge, men nya tag den 22a utlovas bruden =)

Sofiegumman, du ska se att allt löser sig tillslut, inte lätt att vara du men du är alldeles superbra som du är, ingen kan vara dig bättre än du! CARPE DIEM!!

Anledningen till mitt nykta tillstånd på fredagen, vilket inte alls var någon nackdel, var att jag skulle vara uppe med tuppen och köra häst på söndagmorgon. Men inte då! Klev upp och for till stallet till strax före 8 som utlovat men regnet stod som spön i backen och hästen var genomfrusen och blöt. Det blev inget hästkörande, bara till att åka hem och däcka på soffan igen, det var inte alls speciellt tråkigt!

Idag har jag haft en slappdag, superskönt! Brorsan, jag och fredrik for och big-shoppade på Citygross och sedan blev det hem för att ordna med taco-middag. Sov för övrigt skitlänge, gött mos.
På kvällskvisten kom Therese hit och hängde, vi såg på Hancock med the boys, den va ju faktiskt stundtals väldigt rolig!
Sen blev det långpromenad med hunden och tillhörande brudsnack, underbart!
Tänk att jag har två Therese i mitt liv som båda två är världens skönaste tjejer, jag är lyckligt lottad!

Bilderna i min blogg är näst intill obefintliga, jomen just ja, jag lovade ju faktiskt bilder på blommorna!

Så kan det se ut när det är nyplanterat hemma hos Jenka! Det ni!

Näe. jag borde nog gå och lägga mig ändå! Nu ska man jobba tisd-torsd sen är det inspelning igen till helgen med grabbsen! Det blir kanon dehär, men det har jag ju sagt förrut!

Ta hand om varandra och kramas mycket, tro mig, det behövs!
TJO!

Screw you guys, I'm going home.

Idag är det inte skitlätt att vara pepp vill jag lova med dehär vädret!
Alla människor går vi genom svackor, det är skitjobbigt och det känns som det kommer dröja en hel evighet tills den går ur kläderna.
När man inte vill någonting, inte orkar någonting och inte har intresse av någonting förrutom att stirra in i väggen och kanske.. sova..? Då är det jobbigt.

Hur vore det om allt bara var glatt, soligt, pifft, fränt och käckt? Jo, jag sa visst Käckt!
Näe, det verkar inte ligga i tiden nu, folk är smådeppiga hela tiden och ingen orkar egentligen ta tag i sitt liv utan alla rullar på i sakta mak framåt som om ingenting har hänt. Det är tragiskt men sant.

Jag önskar att det hände något oväntat, att helt plötsligt vaknar man och inser att man är världens lyckligaste, att man lever livet och inte glömt bort sigsjälv efter vägen, det vore väl en superhärlig känsla?
Ja, önska ska man, för kanske slår önskningarna in, likt en Disneyfilm.
Disney skulle ju vara förträffligt en dag som denna, men inte har jag några tecknadfilmer alls, näe, här i bokhyllan finns mest annat tjaffs som ligger och lurar. Jag måste se en Disney. Kanske ska jag åka hem till mamma och hämta lite gamla filmer, om dom finns kvar!
Sluta grina och börja trolla, upp med hakan och håll käft!

På söndag är det Svartrå som gäller! Då ska min lilla taniga häst leka Nordsvensk och likt dom stora grabbarna dra fyrhjulsvagn!
kom dit och åk litegrann vettja, det börjar kl. 10!

Nu kräktes hunden. Ännu mera käckt.

Näe, hur vore det om man försökte vara lite positiv? Mmm.. ska försöka, men när jag inser att jag måste städa och tvätta så blir jag genast o-glad igen och vill sitta kvar. Just ja, man ska äta också har jag hört.
Kanske ska gå på dendär bion ikväll iallafall, vi får väl se!

Ha det gott hörrni, och lyssna inte så noga på allt, jag lovar att det blir bättre snart!
Och lägg märke, inte en enda bild!

Where's my ray of light?

Icke att förglömma; Tack Tessan för igår! och igen, jag är så hemskt tacksam för alla mina underbara, underbara vänner!

RSS 2.0