Vilken helfestlig kväll!

Ja, lördagen vart helt vansinnigt lyckad enligt min mening, skitskoj att härja med mina tjejer, ni är ju bara guld värda!

Dock finns en del minnesluckor och det skyller jag helt och fullt på vinet. varför skulle vi dricka vin när det finns vanlig hederlig öl, för? Dessutom vin med tomat i, vin med ost (!) i, vin med vindruvor i, det ni!

"Jag hade aldrig smurfa"
"Nähä, okej."

Jag har fortfarande träningsvärk i magen efter allt asgarvande, helt sjukt god mat och en massa kex!

Lägger upp samma bild här som i bilddagboken, denna tagen på juldan 07, alla utom Emma på plats under lördagen, så vi lånade in Soffan istället!
Ett stycke Sofie med lite hanna i bakgrunden!

Jag saknar min kamera så det är något helt sjukt och den kommer jag aldrig mer att få se, det suger stenpung!

En summering av kvällen följer här nedan:
Vi började lugnt och städat hemma hos Eivor och Kjell där vi åt jättemycket mat, drack lite gott vin och åt kex med en hel massa ost på. plus chips, och vindruvor och hej och hå. Ja, ni förstår ju själva hur mätta vi var!
Runt tiosnåret kommer en lagom lullig Sofie från 70årskalasandet på Alnö.
Redan här börjar minnet svikta, vi drog iallafall iväg på Coopers, näe, jag vägrar B&K, där vi härjade och jag tydligen ska ha "räddat" toaletten? Vad nu det innebär. Härjade en massa på Fredrik Backlund som med all säkerhet inte kommer prata med mig mer! Bråkade också med en vakt där inne vill jag minnas, träffade glada och fulla människor sen blev det O'learys, ännu mera glada och fulla människor och allra helst jag själv. Där träffade vi Eko och Joe som inte heller var speciellt nyktra! =)
Fredrik Söderberg tog tillfälle i akt att bita mig i armen så jag än har våldsamt ont och ett rejält blåmärke, men hey, I blame migsjälv and no one else! Jag tror faktiskt att Fredrik också har lite ont, sådeså!
En alldeles för onykter jenny minns inte heller att det bestämdes att vi skulle hem, för gick gjorde vi och tog en taxi!
Väl uppe i skönsberg säger jag till mattias att jag måste testa att hoppa in i buskarna och han förstår såklart ingenting, men sagt och gjort så hör vi Jenny säga sitt berömda "Hepp!!" och in i buskarna hon far. Två ggr till på köpet.
Väl inne i lägenheten skulle jag absolut åka skateborad.. vilken lyckad idé jenka, verkligen. aj i min kropp för SOM jag ramlade omkring!
Mattias skulle laga mat och glömde spisen på, men Joe var ansvaret själv och stängde av innan han somnade, vi var ett rejält gäng stjärnor i helgen det vill jag lova!!

Söndagen var en vacker syn.
Jag vaknar och har så ont överallt plus i skallen så jag nog funderar på att ramla ner från balkongen och ner i buskarna.
In på toaletten och börjar kolla av vad som egentligen ömmar. Ett stort blått bett på armen, check.
Sen lite blåmärken överallt i så stor mängd att jag inte alls har någon koll på hur många dom är.
Går igenom lägenheten, inne på Joes rum ligger han helt utslagen på både sängen och golvet, Mattias sover som en stock i sin säng och i vardagsrummet under en liten filt ligger sofie helt utslagen. Jag själv var inte heller någon vacker syn vill jag lova.
Ängeln själv for och köpte pizza till två hungrande tjejer varav den ena inte kunde äta den fördömda pizzan för då hade hon kräkts på bordet. Den ena tjejen var jenka herself.
I samma veva kommer en zombie vid namn Joe ut i köket , han ramlar in på toaletten och mattias efter för att stänga dörren så vi inte ska höra alla otrevligheter när vi just precis försöker äta pizza. Jenka mådde inge bättre då.
Jenka hamnade på golvet raklång och sen ner i sängen igen för att försöka sova.
Till stallet skulle ju jag och sofie, ut och rida skulle vi, jag hade haft en plan på att försöka komma iväg vid tretiden. Yeah right. Klockan var nog närmare halv sju innan jag vågade köra bil!
Sen blev det Stallet - Forsa - Essvik och tillbaka till brottsplatsen i Skönsberg där vi så stort skulle se på Wall-E.
Jenka somnade. Jenka suger.

Allt för idag, nästa måndag lär det bli ännu en fin liten historia efter trippen till Umeå =)

Tack kära älskade vänner för att ni bara är bäst!

A walk down memorylane...

.. Men även lite nytt!

Sitter hemma hos mamma och pappa och skrotar genom gamla bildmappar!

So here it goes, för att fylla kvoten av blogginlägg med total avsaknad av bilder.

                       
1. Rocken och jag hemma hos mamma och pappa sommaren 07
2. Samma tillfälle igen
3. Jag tränar chico uppe i forsaskogen vintern 07
4. Rockenroll när jag precis fått honom, våren 04 då med andra ord?
5. Kusin macke med hans dåvarande hund Hampe, jag saknar Hampe.
6. Laila, Hampe och jag, jenny blott 14 år gammal, det ni! Brillorna bjuder jag på
7. Syrran och jag nyår 06
8. Oscar, Fasters gohjärta!!
9. Fullt koncentrerad?, Jag och mina syskon på mamma och pappas 50årsfest 06
10. Luddet och jag på gräsmattan i forsa sommaren.. ehh.. 06.. 07?
11. Våtnäs, ett av världens underbaraste platser!
12. Micke och Arvid på Rocken nu i sommar
13. Mamma, Mormor och morbror Staffan på mormors 80årskalas, jag saknar min momma.
14. Vi ÄR en skitglad familj egentligen jag lovar! Den bjuder jag också på!

Nu vill bloggen tydligen inte lägga upp fler bilder så det får väl vara då! Dumheter.
Off i go to the stable! Idag klockan 15 ska jag och Soffan på visning!!!! Håller tummarna att det är en 10poängare!
Och just ja, Bilen är lagad! Helt sjukt!

TJO!

Sommaren är slut..

.. Och det mina vänner, det suger stenhårt!

Idag ska jag följa med min lilla pappa och handla en ny termostat till skruttibangbang, för SEN kanske den fungerar när han bytt den! Skitbil.
Bilen har varit på spa a'la Ronny Olofsson nu hela helgen och han trodde att han fått bukt på problemet som innebar en trasig kylarslang trodde vi.
Först ordnade han läckan, skitbra. For på provtur, sedan var hela motorn blöt, igen.
Hittade ny läcka, ordnade med den, skitbra. Ny provtur. Skitblöt bil.
Köpte ny kylare, ordnade med den igårkväll, skitbra. Ny provtur. kom tillbaka och det fullkomligen rann vatten ur bilen, konstant, vare sig den var på eller av.
Idag köp av ny termostat, ordna med den, skitbra! Sen fräsch bil!!?! ehh.. eller?

Så nu sitter man här på skönsberg och väntar på att pappa ska ri... nu ringde han!
Bäst att göra ordning allt, ingen bra kombo att låta fadern vänta!

Ta hand om varandra och kramas överdrivet mycket, detbehövs alltid!
Älska mig mest när jag förtjänar det minst.
TJO!

HA HA!!

Skall läsas med eftertryck och med en gnutta riv i halsen, ja, ni förstår vad jag menar!

eller?

Fick nu en liten släng av gamla citatnostalgi! Både gamla som nya för den delen. Vad sägs som godingar som:

- Ehh.... TAMPONGER!?! - Emma och Petter
- Vad bra med en eldriven tandborste, nu slipper jag slå mig i ögonbrynen! - Rätta mig om jag har fel men, Alex?
- Jag har tinitus, ska vi hångla? - Emma på festival
- "Joe, gud vad det lät intressant var kommer han ifrån!?!!" "Hassela" "öhh.. jaha." - Sofie
- Jag går ut stenhårt, sen ökar jag! - Moi innan jag däckade med huvudet i en fruktskål hos Tessan och Thomas
- Men vaddå, jag gör ju alltid såhär?! - Anna-lena tankar på statoil men ställer inte bilen åt rätt håll utan springer istället runt med slangen. (tacksamt med små bilar)
- Det är en förjävvla fin bit dehär! - Marcus ständiga uttryck i fotöljen på Essvik
- Men jag sitter ju i trappen!!!! - Emma menar trappen upp till norra berget, jag springer febrilt upp och ner i trapphuset till lägenheten och letar men hittar ingen Emma. Till saken hör att "trapphuset" bestod av en trapp. Those where the days!
- Om jag vore liiiite fullare nu, då skulle jag hångla med dig! - En överförfriskad Marlene till Eko på fest ute i Berga
- Om exakt EN minut kommer jag ligga här och spy - Jenny lite mer överförfriskad än marlene, på samma fest och prickade klockslaget precis! Till Emmas stora förvåning.
- "Theresia, Spydde du just nu i mitt knä?" (torkar sig om munnen) "ehh.. näe?" - Martin till Theresia på samma fest som de två föregående citaten.
- Man har fan ingen inspiration till någonting när man är lycklig, fy va det är tråkigt att må bra, man kan ju inte ens skriva musik! - Marlene nykär i Criffe
- Men mammaaaa.. det låter inge fräääänt!!!! - Marlene's eminenta lillebror Marcus, då ca. 6 år när han sjunger om gardinerna som hänger i fönstren och mattorna som ligger på golvet samtidigt som han sliter i strängarna på gitarren och ser hård ut.

Nu fick jag minnesluckor, inser att antingen kommer dessa godingar från flera år tillbaka eller alldeles nyss. Jag måste ha en rejäl minneslucka!

Näe, nu ska jag ta och hitta på nåt aktiverande för hunden tror jag, sen beger jag mig mot staden än en gång!
Fridens liljor!

Efterlysning!!

Nu har det bloggats dåligt och då får det bli skärpning, min stackars lilla mamma har ju ingen koll på mitt liv ;)

Ja, som många vet så mår jag lite för bra för att vara sant, och jag orkar inte hymla om det heller. Jag mår bra och det känner jag att jag behöver och är värd. Sen att det sticker i ögonen hos många det förstår jag, men nu orkar jag faktiskt inte bry mig om vad andra tycker. Jag försöker ju för fullt att börja tänka på migsjälv. Yes.

Idag, närmare bestämt om en timma ska jag och sofiepropp kolla på lägenhet, nybrogatan till på köpet. Alldeles brevid hennes nuvarande som hon skurar som aldrig förr eftersom hon också ska ha visning av den en halvtimma senare =)

Jag är taggad nu, taggad att flytta till lägenhet, taggad att styra upp mitt liv, taggad att börja leta utbildningar och rent utav nöjd. Ja, jag är baske mig nöjd!

Nu är jag hemma hos mammsen och pappsen och lånar dator och toalett, sen ska jag och rullande garderoben åka in mot stan igen. Någon som vill skänka mig en bil för övrigt? Kokade nästan två ggr påväg till njurunda idag och dog på motorvägen, inte alls stabilt! Jag är så led den så jag vet inte var jag ska ta vägen!!!! SKITBIL!!!!
Ingen värme finns det i den heller så i vinter kommer jag bokstavligen hacka sönder tänderna, men lika glad för det är jag?

Nu måste jag börja rulla om jag ska hinna med mig!
Tacksam att du finns!

TJO!

RSS 2.0